Kategooriad

Kategooriad

  • Allahinnatud
Sela tongue trumm SE 373

Sela tongue trumm SE 373

179,90 €
143,92 € Salvesta 20%
Kuumakse al. 7.47€

Sela tongue trumm SE 373

Häälestus: C Golden Gate

Toonid: A3, C4, E4, G4, B4, C5, D5, E5

Materjal: teras

Kvaliteetne töötlus

Värv: tumeroheline

Läbimõõt: u. 25 cm

Kaasas 2 löögipulka, puuvillane kott

Kogus
Tarneaeg 1-2 nädalat

 

 

 

Melody Tongue Drum 10" C Golden Gate Dark Green on käepärane terasest keeletrumm, mille läbimõõt on umbes 25 sentimeetrit. Sooja ja rahustava heliga sobib nii igapäevaelus lõõgastumiseks kui ka laste varajaseks muusikaliseks kasvatuseks. . Sela Melody Tongue Drum 10" C Golden Gate tumeroheline skaalal Golden Gate kaheksa toonivälja. See loob selle keeletrummi mängimisel harmoonilisi helisid, mis kuulajaid lummavad.

Kuna Melody Tongue Drum 10" C Golden Gate Dark Greenil sobivad kõik noodid omavahel harmooniliselt, tekib mängides alati meloodiline heli, ilma "valede" nootideta. Seetõttu ei soovita seda instrumenti mitte ainult kogenud muusikasõpradele ja professionaalsele kõlale. terapeudid, kuid eriti algajatele, kellel puuduvad eelnevad muusikaalased teadmised.

Et alustada kohe karbist välja võttes, on igal Sela Melody Tongue Drum-il kaks kvaliteetset kasepuidust käepideme ja ümarate kummipeadega vasarat. Toonivälju saab lüüa ka sõrmedega. Tänu oma kompaktsele suurusele leiab Sela Melody Tongue Drum šiki koha kõikjal – olgu kodus, kontoris, joogastuudios või isegi teel teie pagasis. Ohutu transpordi jaoks on kaasas praktiline puuvillane kott, mis on seest punase sametiga vooderdatud. Kummist jalad tagavad kindla aluse ning kummirõngas kaitseb ka pillirootrumli välisserva kriimustuste ja mõlkide eest.

SE 373

16 other products in the same category: