Kategooriad

Kategooriad

  • Allahinnatud
Sela tongue trumm SE 372

Sela tongue trumm SE 372

179,90 €
143,92 € Salvesta 20%
Kuumakse al. 7.47€

Sela tongue trumm SE 372

Melody Tongue Drum 10" C Major White on käepärane terasest keeltrumm, mille läbimõõt on umbes 25 sentimeetrit. Sooja ja rahustava heliga sobib see nii igapäevaelus lõõgastumiseks kui ka laste varajaseks muusikaliseks kasvatuseks.

Kogus
Tarneaeg 1-2 nädalat

 

 

 

Sela Melody Tongue Drum 10" C-duur White kaheksa toonivälja asuvad C-duur skaalal. See loob selle keeltrummi mängimisel harmoonilisi helisid, mis kuulajaid lummavad.

Kuna Melody Tongue Drum 10" C Major White kõik noodid sobivad üksteisega harmooniliselt, tekib ilma "valede" nootideta mängides alati meloodiline heli. Seetõttu ei soovita seda instrumenti mitte ainult kogenud muusikasõpradele ja professionaalsetele heliterapeutidele , aga eriti algajatele, kellel puuduvad eelnevad muusikaalased teadmised.

Et alustada kohe karbist välja võttes, on igal Sela Melody Tongue Drum-il kaks kvaliteetset kasepuidust käepideme ja ümarate kummipeadega löökpulka. Toonivälju saab lüüa ka sõrmedega. Tänu oma kompaktsele suurusele leiab Sela Melody Tongue Drum šiki koha kõikjal – olgu kodus, kontoris, joogastuudios või isegi teel teie pagasis. Ohutu transpordi jaoks on kaasas praktiline puuvillane kott, mis on seest punase sametiga vooderdatud.

Häälestus: C-duur

Toonid: C3, D3, E3, G3, A3, C4, D4, E4

Materjal: teras

Kvaliteetne töötlus

Värv: valge

Läbimõõt: u. 25 cm

Sealhulgas 2 löökpulka, puuvillane kott

SE 372

Samas kategoorias on veel 16 toodet :