Kategooriad

Kategooriad

  • Uus
Sela Wind Gong 28" Dark Moon SEGO28WID

Sela Wind Gong 28" Dark Moon SEGO28WID

649,90 €
Kuumakse al. 21.22€

Sela Wind Gong 28" Dark Moon SEGO28WID

Materjal: spetsiaalne pronksisulam
Läbimõõt: umbes 70 cm (28 tolli)
Gongi kaal: umbes 7 kg
Pöögist nui, mille pea on kaetud fliisiga
Nuia kaal: 120 g
Komplektis must kandekott

Kogus
Tarneaeg 1-2 nädalat

 

 

 

Sela tuulegongid on tõelised meistriteosed, mis on käsitsi valmistatud Hiinas erilisest pronksisulamist. Tuulegongide kuju on peaaegu lame, kusjuures välimine serv ei ole tahapoole painutatud, ja neid on saadaval suurustes 20, 24, 28, 32 ja 36 tolli. Mida suurem mudel, seda sügavam ja mahukam on heli löömisel. Iga mudeliga on kaasas pöögist nui, mille pea on kaetud fliisiga, ning praktiline lukuga kandekott.

Kuna Dark Moon gongide pind on täielikult töötlemata, omavad need mõningaid eripäraseid visuaalseid ja helilisi omadusi. Need gongid on loomuliku ja maise heliga, millel on rikkalik ja keeruline sagedusspekter. Töötlemata pind annab Dark Moon gongidele ka maalähedase ja autentse välimuse. Nähtavad käsitsi haamriga löömise jäljed ja looduslik patiin annavad väga erilise esteetika ja muudavad iga eseme ainulaadseks kunstiteoseks.

Gongid on paljude kultuuride lahutamatu osa üle kogu maailma ja loovad rahustavaid, pikaajalisi, esoteerilisi helisid. Sõltuvalt sellest, kui tugevasti, kus ja millise nuiaga Sela Wind Gong Dark Moon'i lüüakse, tulevad esile erinevad sagedusvahemikud. Seda saab mängida palju rohkematel viisidel, kui esialgu tundub, ja seda kasutatakse sageli meditatsioonis ja heli teraapias selle lõõgastava mõju tõttu, kuna selle vibratsioonid tungivad kogu keha. Lisaks meditatsiooni- ja vaimsetele rakendustele on Sela Wind Gongid Dark Moon samuti väga sobivad muusikalisteks või orkestralisteks esitusteks, mis nõuavad ainulaadset, tumedat helilist esteetikat.

Handmade masterpiece from China

SEGO28WID

Samas kategoorias on veel 16 toodet :