Kategooriad

Kategooriad

Marakad Sela SEPMC1

Marakad Sela SEPMC1

29,90 €

Marakad Sela SEPMC1

Marakad, tuntud ka kui shakerid või chac chac, on traditsioonilised löökpillid, mis pärinevad Lõuna-Ameerikast. Need koosnevad tavaliselt õõnsast kehast, mis on täidetud pallikeste või liivaga. Raputades tekitavad nad rütmilisi helisid, mida kasutatakse sageli Ladina-Ameerika muusikas, aga ka paljudes teistes muusikastiilides nagu pop või jazz.

Kogus
Laos

 

 

 

Autentse heli ja pikaealisuse tagamiseks ühendavad Sela marakad traditsioonilise käsitöö ja kaasaegsed materjalid. Marakate pea on valmistatud vastupidavast plastikust, läbimõõduga 90 mm, samas kui käepide on valmistatud tamme puidust. Sela marakad istuvad väga mugavalt käes ja neid saab mängida pikalt ilma väsimata. Marakate pea on täidetud peene metalli liivaga, mis tagab selge ja tugeva heli. Marakaid mängitakse peaaegu alati paaris, neid raputatakse rütmiliselt või lüüakse erineval viisil sõrmeotstega, mis loob instrumendi iseloomuliku kõrinahääle. Harvem mänguviis on lüüa ainult ühte marakat teise käe avatud peopessa.

Sela marakad on mõeldud igasuguse kogemustasemega löökpillimängijatele ja muusikutele ning sobivad kasutamiseks nii muusikakoolides kui ka stuudios või laval. Eriti soovitatakse neid kasutada rütmiliseks saatmiseks salsa bändides, aktsentide lisamiseks popmuusikas või atmosfääri loomiseks maailmamuusika ansamblites ning neid saab suurepäraselt kombineerida erinevate teiste instrumentidega nagu kongad, bongod või kitarrid.

  • Pea materjal: plastik
  • Käepide: tamme puit
  • Täidis: metalli liiv
  • Pea läbimõõt: 90 mm
SEPMC1

Samas kategoorias on veel 15 toodet :