Kategooriad

Kategooriad

8" Kristall laulev kauss Frosted 440 Hz in G Sela SECF8G

8" Kristall laulev kauss Frosted 440 Hz, G Sela SECF8G

129,90 €
Kuumakse al. 8.11€

8" Kristall laulev kauss Frosted 440 Hz, G Sela SECF8G

Tiibeti laulva kausi kaasaegne tõlgendus
Sela kristallist laulev kauss 8" Frosted on umbes 20 cm läbimõõduga ja valmistatud kvarts-kristallist. Erilise tootmisprotsessi käigus, kus klaas sulatatakse ja vormitakse tsentrifuugi abil soovitud kujusse, antakse kasutatud materjalile suurepärased heliomadused.

Kogus
Viimased tooted laos

 

 

 

Visuaalselt täiendab instrumenti šikk mattklaasist disain, millel on kare, valge pind.

Kristallhelikausid, nagu ka traditsioonilised pronksi- või messingisulamitest valmistatud variandid, toodavad sfäärilisi, kauakestvaid helisid, millel on võimas põhiheli ja "laulvad" harmoonilised ülemhelid. Otsesel võrdlusel heliseb kaasaegne klaasist variant veelgi selgemalt ja märgatavalt kauem kui selle metalliline vaste.

Muusika, meditatsiooni ja helikausiteraapia jaoks
Sela kristall laulvad kausid sobivad nii muusika tegemiseks kui ka meditatsiooniks, joogatundideks ja helimassaažiks. Nende rahustav hääl võib aidata leevendada stressi, sügavalt lõdvestuda ja viia keha ja meele harmooniasse. Kristallhelikausse saab mängida individuaalselt või kombineeritult teiste helikausside või instrumentidega, nagu näiteks Sela Handpan trummid. 8-tolline mudel on häälestatud G-noodile rahvusvaheliselt kehtiva standardkõrguse 440 hertsi (kontsertkõrgus A) järgi. See on standard lääne muusikamaailmas, muutes selle lihtsaks kombineerida teiste instrumentidega.

Kasulikud lisatarvikud kaasas
Sela matistatud kristallhelikausiga on kaasas puidust nui, mis on spetsiaalselt loodud kasutamiseks kristall laulva kausiga. Selle Aasia Shima puidust käepide on äärmiselt mugav käes hoida ning kummist peaga on võimalik nii õrnalt lüüa kui ka hõõruda helikausse. Sõltuvalt tehnikast ja intensiivsusest saab kristallhelikausist esile tuua erinevaid helisid. Lisaks tagab kaasasolev silikoonrõngas kausi kindla asendi ja optimaalse vibratsioonikäitumise, et kauss saaks igal ajal oma täit helipotentsiaali välja tuua.

Materjal: kvartsist kristall
Disain: matistatud, kare tekstuur
Logo kleebis sees
Diameeter: 8 tolli (umbes 20 cm)
Kõrgus: 16,3 cm
Häälestus: G, (umbes 392 Hz/440 Hz)
Kaal: umbes 1,1 kg

SECF8G

Samas kategoorias on veel 16 toodet :