Kategooriad

Kategooriad

Lainetrumm / ookeani trumm 30 cm Sela SEOD30

Lainetrumm 30 cm Sela SEOD30

69,90 €
Kuumakse al. 5.95€

Lainetrumm / ookeani trumm 30 cm Sela SEOD30

Ookeanitrumm, tuntud ka kui meretrumm, on põnev löökpill, mis toob mängija kätte ookeani maagia. Selle eripära seisneb unikaalses konstruktsioonis, mis võimaldab akustiliselt taasluua lainete ja tõusude hääli.

Kogus
Tarneaeg 1-2 nädalat

 

 

 

Pehme murre lainetest, kokku põrkavad lained tormistes meredes ja kõik vahepealne – see trumm annab sulle muusikalise pääsme ookeanide maailma.

Sela ookeanitrummid on saadaval viies erinevas suuruses ja neil on uuenduslik disain. Need koosnevad ümmargusest pöögipuidust raamistikust, mis erinevalt paljusid teisi käe- ja raamitrumme, on kaetud mõlemalt poolt. Ookeanitrummis on palju väikeseid metall- ja plastkuule, mis tantsivad naha peal, kui trumm liigub, luues heliefekte, mis meenutavad ookeani laineid. Kuna üks külg on kaetud loodusliku nahaga ja teine plastiknahaga, saab Sela ookeanitrummist esile kutsuda kaks täiesti erinevat tämbrit. Tänu raami sulguvale avale saab kuule ja seega trummi helitugevust ja vastust individuaalselt reguleerida.

Sela ookeanitrummi mängimine on sama muljetavaldav kui lihtne: seda hoitakse lihtsalt raamist ja seejärel kallutatakse, veeretatakse või raputatakse, et luua väga erinevaid helisid. Pehmed liigutused loovad rahustavaid ookeanihääli, samas kui intensiivsemad liigutused toovad esile tormi laineid. Lisaks saab Sela ookeanitrummi mängida ka nagu tavalist trummi, lüües pead käe lamedate osade, peopesa või üksikute sõrmedega. Eraldi saadavate nuia või harjadega saab Sela ookeanitrummi helirepertuaari veelgi laiendada – loovusele pole praktiliselt mingeid piire.

Sela ookeanitrumm lummab oma meditatsioonilise heliga, pakkudes nii algajatele kui kogenud muusikutele ainulaadset helielamust. See on äärmiselt mitmekülgne pill, mida saab kasutada erinevates kontekstides: Sela ookeanitrummi rahustavad helid on hingele palsam, tehes neist ideaalsed meditatsiooni- ja lõdvestusharjutusteks. Need võivad aidata leevendada stressi ja saavutada meditatsiooniseisundi. Muusikateraapias kasutatakse Ookeanitrummi sageli lõõgastumise ja emotsionaalse tervenemise soodustamiseks. Selle kasutusmugavus teeb selle kättesaadavaks inimestele igas vanuses.

Muusikud hindavad Sela ookeanitrummide mitmekülgsust, kuna need pakuvad unikaalseid heliefekte ja atmosfääri nii elavatel esitlustel kui ka stuudiomängimisel. Lisaks on Sela ookeanitrumm ideaalne instrument, et tutvustada lapsi löökpillide lummavasse maailma ja muusikamängimise rõõmu muusikatundides.

Pöögipuidust raam
Trummipea 1: sünteetiline
Trummipea 2: looduslik nahk (lammas)
Täiteaine: plast- ja metallkuulid
Sulguv ava täitmiseks või tühjendamiseks
Läbimõõt: umbes 12" / 30 cm

SEOD30

16 other products in the same category: